Ohjaajat

Siru Pulliainen

Siru on ohjannut ryhmiä ja yksilöitä vuodesta 1989 sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on käynyt lukuisia liikunta-ja ravitsemuskoulutuksia ja toiminut kouluttajana FAF:lla (Fitness Academy of Finland). Koulutukseltaan hän on Personal Trainer ja Pilatesohjaaja. Nykyisin sydäntä lähellä ovat pilateksen lisäksi patikointi, pyöräily ja uinti.

Sirun tenniksen pelaaminen uhkasi loppua selkäkipujen vuoksi, mutta lääke löytyi pilateksesta ja pelikunnon palautuessa pilateksen ohjaamisesta tuli ammatti. Monet urheilijat ovat löytäneet tiensä Sirun ohjattavaksi. Rento ilmapiiri ja mukavat iloiset asiakkaat ovat Sirun mielestä työn suola

STOTT PILATES® -koulutus:
Intensive Mat, Advanced Mat, Intensive Reformer, Advanced Reformer, Injuries and Special Populations, Intensive Cadillac, Chair and Barrels sekä Total barré


Hely Järvinen

Hely Järvinen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 1996. Samana vuonna hän muutti Lontooseen ja esiintyi useiden eri tanssiryhmien mukana vuoteen 2005 asti. Tänä aikana Hely kiinnostui yhä enemmän siitä, kuinka keho anatomisesti toimii ja kuinka pysyä terveenä tanssijan ammatissa. Vuonna 2002 hän valmistuikin Lontoossa Pilates-ohjaajaksi Pilates Foundation UK -mattokoulutuksesta. Samoihin aikoihin syntyi myös innostus astangajoogaan, ja joogaohjaajaksi hän valmistui vuonna 2003 Indonesiassa. Pilates Foundation UK -laiteohjaajakoulutuksesta Hely valmistui 2005.

Hely ohjaa Pilatesta päätoimisesti ja lisäkouluttautuu jatkuvasti. Tällä hetkellä Hely keskittyy STOTT PILATES® -opintoihin. Helyn tavoitteena on auttaa oppilaitaan ymmärtämään oman kehonsa optimaalista fysiologista toimintaa. Tällöin jokainen voi kehossaan tuntea mitä esimerkiksi syvät lihakset ovat, mistä liike lähtee ja kuinka hengitys vaikuttaa tähän kaikkeen. Näistä perusasioista syntyvät haastavat harjoitukset, mutta samalla myös liikkumisen turvallisuus, helppous ja ilo. Kahden pienen lapsen äitinä Hely ohjaa myös mielellään raskaana olevia ja synnytyksestä toipuvia sekä äiti-vauva Pilatesta. 

STOTT PILATES® -koulutus:
Intensive Mat, Advanced Mat, Intensive Reformer, Injuries and Special Populations


Sanna Häkkilä

Sanna Häkkilä kiinnostui kehon anatomisesti oikeanlaisesta toiminnasta jo vuosia sitten harrastaessaan aktiivisesti tanssia. Innostus liikuntaan kulki mukana myös ensimmäisessä ammatissa, toimittajana ja toimitussihteerinä liikunnan ja terveyden erikoisaikakauslehti Fitnessissä.

Pilateksen Sanna löysi vuosituhannen alussa ja vakuuttui lajista nopeasti. Raskaudesta ja synnytyksestä toipuessaan kiinnostus pilatekseen kasvoi intohimoksi. Lopulta Sanna päätti tehdä unelmastaan totta. Hän valmistui pilates-ohjaajaksi vuoden kestäneestä koulutuksesta Somatic Studiolta Helsingistä kesällä 2011 ja täydensi saman tien osaamistaan STOTT PILATES® -kurssilla.

Sanna on valmistunut myös filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta.

Sannalle on sydämen asia saada oppilaansa tuntemaan oma kehonsa ja nauttimaan siitä ihan uudella tavalla.

STOTT PILATES® -koulutus: Intensive Mat, Intensive Reformer, Injuries and Special Populations, Intensive Cadillac
 

Suosittelemme harjoittelun aloittamista 3-5 yksityistunnin (60 min.) sarjalla.  Ensimmäinen tapaamiskerta sisältää ryhtianalyysin. Tämän jälkeen voit jatkaa harjoittelua ohjaajasi suosituksen mukaisesti joko yksityisesti tai ryhmissämme. Tarjous: starttipaketti 3 krt yksityistunti 60'  220€ (norm. 235€).  

 Mattotuntimme sopivat mainiosti myös aloittelijoille.

Joulunajan aikataulu nyt varausjärjestelmässä.Lämpimästi  tervetuloa tunneille myös joulun välipäivinä:)

Reformer laitepilateksen introtunneilla (35€) tutustut hauskaan ja tehokkaaseen laiteharjoitteluun. Tutustumistunnin jälkeen voit aloittaa harjoittelun Reformer laitepilates-pienryhmätunneillamme. Kurkkaa introtuntien ajankohdat varausjärjestelmästämme.Reformer-laiteharjoittelu

Tutustu harjoitteluun »

STOTT PILATES®

Menetelmässä yhdistyvät kehon toiminnallisuuteen liittyvä uusin tieto ja Pilates-harjoittelun periaatteet. Harjoittelun tulokset tuntuvat ja näkyvät jo muutaman harjoituskerran jälkeen.

Lue lisää »