Ohjaajat
Siru Pulliainen

Siru on ohjannut ryhmiä ja yksilöitä vuodesta 1989 sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on käynyt lukuisia liikunta-ja ravitsemuskoulutuksia ja toiminut kouluttajana FAF:lla (Fitness Academy of Finland). Vapaa-aika kuluu opiskellessa liikuntalääketieteen saloja. Koulutukseltaan hän on Personal Trainer ja Pilatesohjaaja. Siru on kirjoittanut kaksi kirjaa treenaamisesta ja toiminut avustajana Fitness (FIT) -lehdessä.

Sirun tenniksen pelaaminen uhkasi loppua selkäkipujen vuoksi, mutta lääke löytyi pilateksesta ja pelikunnon palautuessa pilateksen ohjaamisesta tuli ammatti. Monet urheilijat ovat löytäneet tiensä Sirun ohjattavaksi. Rento ilmapiiri ja mukavat iloiset asiakkaat ovat Sirun mielestä työn suola

STOTT PILATES® -koulutus:
Intensive Mat, Advanced Mat, Intensive Reformer, Advanced Reformer, Injuries and Special Populations, Intensive Cadillac, Chair and Barrels.Hely Järvinen

Hely Järvinen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 1996. Samana vuonna hän muutti Lontooseen ja esiintyi useiden eri tanssiryhmien mukana vuoteen 2005 asti. Tänä aikana Hely kiinnostui yhä enemmän siitä, kuinka keho anatomisesti toimii ja kuinka pysyä terveenä tanssijan ammatissa. Vuonna 2002 hän valmistuikin Lontoossa Pilates-ohjaajaksi Pilates Foundation UK -mattokoulutuksesta. Samoihin aikoihin syntyi myös innostus astangajoogaan, ja joogaohjaajaksi hän valmistui vuonna 2003 Indonesiassa. Pilates Foundation UK -laiteohjaajakoulutuksesta Hely valmistui 2005.

Hely ohjaa Pilatesta päätoimisesti ja lisäkouluttautuu jatkuvasti. Tällä hetkellä Hely keskittyy STOTT PILATES® -opintoihin. Helyn tavoitteena on auttaa oppilaitaan ymmärtämään oman kehonsa optimaalista fysiologista toimintaa. Tällöin jokainen voi kehossaan tuntea mitä esimerkiksi syvät lihakset ovat, mistä liike lähtee ja kuinka hengitys vaikuttaa tähän kaikkeen. Näistä perusasioista syntyvät haastavat harjoitukset, mutta samalla myös liikkumisen turvallisuus, helppous ja ilo. Kahden pienen lapsen äitinä Hely ohjaa myös mielellään raskaana olevia ja synnytyksestä toipuvia sekä äiti-vauva Pilatesta. 


STOTT PILATES® -koulutus:
Intensive Mat, Advanced Mat, Intensive Reformer, Injuries and Special PopulationsSanna Häkkilä

Sanna Häkkilä kiinnostui kehon anatomisesti oikeanlaisesta toiminnasta jo vuosia sitten harrastaessaan aktiivisesti tanssia. Innostus liikuntaan kulki mukana myös ensimmäisessä ammatissa, toimittajana ja toimitussihteerinä liikunnan ja terveyden erikoisaikakauslehti Fitnessissä.

Pilateksen Sanna löysi vuosituhannen alussa ja vakuuttui lajista nopeasti. Raskaudesta ja synnytyksestä toipuessaan kiinnostus pilatekseen kasvoi intohimoksi. Lopulta Sanna päätti tehdä unelmastaan totta. Hän valmistui pilates-ohjaajaksi vuoden kestäneestä koulutuksesta Somatic Studiolta Helsingistä kesällä 2011 ja täydensi saman tien osaamistaan STOTT PILATES® -kurssilla.

Sanna on valmistunut myös filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta.

Sannalle on sydämen asia saada oppilaansa tuntemaan oma kehonsa ja nauttimaan siitä ihan uudella tavalla.

STOTT PILATES® -koulutus: Intensive Mat, Intensive Reformer, Injuries and Special Populations, Intensive Cadillac,Sanna Tirri

Sanna innostui pilateksesta huomattuaan kehon muuttuvan tasapainoiseksi, liikkumiseen löytyvän helppoutta ja myös mielen virkistyvän.

Pilates-koulutuksia Sanna on käynyt STOTT:illa ja Somaticstudiolla. Sanna on ohjaajana kannustava ja pyrkii tarkkuuteen, jotta jokainen voi oppia tuntemaan ja käyttämään kehoaan paremmin. Sanna ohjaa mielellään kaiken tasoisia liikkujia sekä kuntouttavaa pilatesta. Sanna on koulutukseltaan myös tanssija ja fysioterapeutti.

STOTT PILATES® -koulutus:
Intensive Mat, Advanced Mat, Intensive Reformer, Advanced Reformer, Intensive Cadillac, Chair and Barrels.


Anu Valve

Anu on "siviiliammatiltaan" toimittaja ja tietokirjailija, joka on pitkään harrastanut Pilateksen lisäksi mm. ratsastusta, kävelyä (enimmäkseen metsissä) ja sambaa.

Anulla on takanaan Somatic Centerin pitkä (1 vuosi) ohjaajakoulutus fysioterapeutti Jarmo Ahosen johdolla. Lopputyö käsitteli Pilates-harjoitteiden vaikutuksia ratsastajan kehonhallintaan. Harva treeni tukee toista yhtä hyvin kuin Pilates ratsastusta!

Lisäoppia hän on hankkinut Askel Internationalin NMW Trainer -koulutuksesta. Sauvakävely onkin jotain ihan muuta kuin yleensä luullaan, ja on hassua, kuinka harva kävelee "oikein", sauvoilla tai ilman! Eikä moni tule ajatelleeksi, kuinka suuri jalan (ihan varpaista lähtien) merkitys on selän ja koko kehon hyvinvoinnille.

Somatic Pilates & Stretching -ohjaaja
Modern Nordic Walking Trainer


Suosittelemme harjoittelun aloittamista 3-5 yksityistunnin (60 min.) sarjalla.  Ensimmäinen tapaamiskerta sisältää ryhtianalyysin. Tämän jälkeen voit jatkaa harjoittelua ohjaajasi suosituksen mukaisesti joko yksityisesti tai ryhmissämme. Tarjous: starttipaketti 3 krt yksityistunti 60'  220€ (norm. 235€).

Heinäkuun lepäämme lomaillen ja auringosta nauttien. Studio suljettu: 1.-31.7.2017. Aurinkoista kesää!

Pilateksen perusteet Workshop 2.8.2017 klo 17:30-19:00.  Toiminnallinen workshop, jolla tutustut pilateksen perusperiaatteisiin matto- ja laiteharjoitteiden kautta. Hinta 35€, ohjaaja Siru Pulliainen.


 


Reformer-laiteharjoittelu
Tutustu harjoitteluun
STOTT PILATES®
Menetelmässä yhdistyvät kehon toiminnallisuuteen liittyvä uusin tieto ja Pilates-harjoittelun periaatteet. Harjoittelun tulokset tuntuvat ja näkyvät jo muutaman harjoituskerran jälkeen.

Lue lisää