Yksityistunnit


Alustava yksityistunti (kesto 75 min)

Alustavalla yksityistunnilla saat mahdollisuuden tutustua pilatekseen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ohjaaja arvioi sinun tarpeesi ja tavoitteesi ja tutustut myös pilateksen perusperiaatteisiin.

Alustavan arvion ja ryhtianalyysin jälkeen ohjaaja suosittelee sinulle parhaiten sopivaa harjoittelun aloitustapaa. Joskus fyysiset rajoitteet tai vakava lihasepätasapaino voivat olla syy suositella yksityistunteja tai ammattikuntoutusta.

Yksityistunnit (kesto 60 min.)

Yksityistunnit sopivat sinulle, mikäli alustavan yksityistunnin jälkeen haluat jatkaa henkilökohtaisessa ohjauksessa. On myös mahdollista että ohjaaja suosittelee sinulle turvallisuus- tai lihastasapainosyistä yksityisohjausta..

Yksityistunnilla kartoitamme kehosi ja ryhtisi heikkoudet ja pystymme näin suosittelemaan jatkoharjoitteluun soveltuvaa tuntia. Säännölliseen harjoitteluusi voi kuulua sekä matto- että laiteharjoittelua studiollamme..

Tunnit kahdelle/kolmelle (kesto 60 min)

Haluaisitko harjoitella pilatesta yhdessä puolisosi tai ystäviesi kanssa? Tunnit kahdelle tai kolmelle saattavat olla oikea tapa aloittaa harjoittelu. Pienryhmässä työskentelette yksityisemmässä ilmapiirissä ja saatte henkilökohtaisempaa ohjausta kuin ryhmätunneilla.


 

Suosittelemme harjoittelun aloittamista 3-5 yksityistunnin (à 60 min.) sarjalla, jolloin ensimmäinen tapaamiskerta aloitetaan kokonaisvaltaisella kehonkartoituksella. Tämän jälkeen voit jatkaa harjoittelua ohjaajasi suosituksen mukaisesti joko yksityisesti tai ryhmissämme. Tarjous: starttipaketti 3 krt yksityistunti 60'  220€.

 Kesäkorttitarjous:                              5 x Circuit 145€ (norm. 160€),             5 x Reformer 115€ (norm.130€)           5 x MattoPilates 94€ (norm 115€) Korteista ei muita alennuksia. Kortit ovat voimassa 31.8.2018 saakka.

Kesän aikataulu 1.-27.6.2018. Heinäkuussa studio on suljettu.Reformer-laiteharjoittelu

Tutustu harjoitteluun »

STOTT PILATES®

Menetelmässä yhdistyvät kehon toiminnallisuuteen liittyvä uusin tieto ja Pilates-harjoittelun periaatteet. Harjoittelun tulokset tuntuvat ja näkyvät jo muutaman harjoituskerran jälkeen.

Lue lisää »