Ohjaajat

Siru Pulliainen

Siru on ohjannut ryhmiä ja yksilöitä vuodesta 1989 sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on käynyt lukuisia liikunta-ja ravitsemuskoulutuksia ja toiminut kouluttajana FAF:lla (Fitness Academy of Finland). Koulutukseltaan hän on Personal Trainer ja Pilatesohjaaja. Nykyisin sydäntä lähellä ovat pilateksen lisäksi patikointi, pyöräily ja uinti.

Sirun tenniksen pelaaminen uhkasi loppua selkäkipujen vuoksi, mutta lääke löytyi pilateksesta ja pelikunnon palautuessa pilateksen ohjaamisesta tuli ammatti. Monet urheilijat ovat löytäneet tiensä Sirun ohjattavaksi. Rento ilmapiiri ja mukavat iloiset asiakkaat ovat Sirun mielestä työn suola

STOTT PILATES® -koulutus:
Intensive Mat, Advanced Mat, Intensive Reformer, Advanced Reformer, Injuries and Special Populations, Intensive Cadillac, Chair and Barrels sekä Total barré


Hely Järvinen

Hely Järvinen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 1996. Samana vuonna hän muutti Lontooseen ja esiintyi useiden eri tanssiryhmien mukana vuoteen 2005 asti. Tänä aikana Hely kiinnostui yhä enemmän siitä, kuinka keho anatomisesti toimii ja kuinka pysyä terveenä tanssijan ammatissa. Vuonna 2002 hän valmistuikin Lontoossa Pilates-ohjaajaksi Pilates Foundation UK -mattokoulutuksesta. Samoihin aikoihin syntyi myös innostus astangajoogaan, ja joogaohjaajaksi hän valmistui vuonna 2003 Indonesiassa. Pilates Foundation UK -laiteohjaajakoulutuksesta Hely valmistui 2005.

Hely ohjaa Pilatesta päätoimisesti ja lisäkouluttautuu jatkuvasti. Tällä hetkellä Hely keskittyy STOTT PILATES® -opintoihin. Helyn tavoitteena on auttaa oppilaitaan ymmärtämään oman kehonsa optimaalista fysiologista toimintaa. Tällöin jokainen voi kehossaan tuntea mitä esimerkiksi syvät lihakset ovat, mistä liike lähtee ja kuinka hengitys vaikuttaa tähän kaikkeen. Näistä perusasioista syntyvät haastavat harjoitukset, mutta samalla myös liikkumisen turvallisuus, helppous ja ilo. Kahden pienen lapsen äitinä Hely ohjaa myös mielellään raskaana olevia ja synnytyksestä toipuvia sekä äiti-vauva Pilatesta. 

STOTT PILATES® -koulutus:
Intensive Mat, Advanced Mat, Intensive Reformer, Injuries and Special Populations


Sanna Häkkilä

Sanna Häkkilä kiinnostui kehon anatomisesti oikeanlaisesta liikkeestä jo teini-iässä harrastaessaan tanssia intohimoisesti. Innostus liikuntaan kulki mukana myös ensimmäisessä ammatissa toimittajana ja toimitussihteerinä, mistä kertoo liikunnan erikoisaikakauslehti Fitnessissä vietetyt neljä vuotta.

Pilateksen Sanna löysi vuosituhannen alussa ja vakuuttui lajista heti. Raskaudesta ja synnytyksestä toipuessaan Sanna halusi ymmärtää kehon toimintaperiaatteita entistä paremmin: hän kävi ensin Somatic Pilates -ohjaajakoulutuksen Helsingissä ja heti sen jälkeen useita STOTT PILATES® -ohjaajakoulutuksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Sanna on valmistunut myös filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Lisäksi hän on Spiral Stabilization (SPS) Trainer ja Modern Nordic Walking Trainer.

Nykyään Sanna ohjaa päätoimisesti pilatesta, spiraalistabilaatiota ja sauvakävelyä. Ohjaajana hän on tarkka, analyyttinen ja huumorintajuinen. Tavoitteena hänellä on saada asiakkaansa vapautumaan kireyksistä ja kivuista sekä tarjota heille onnistumisen kokemuksia ja oivalluksia omasta kehostaan. Ohjaustyössä on herännyt myös kiinnostus hermoston stressimekanismeihin. Sanna on kirjoittanut toimittajakollegansa kanssa tietokirjan Rauhoita ja rohkaise – apua lapsen stressitilanteisiin (Nemo 2017).

STOTT PILATES® -koulutus: Intensive Mat, Intensive Reformer, Intensive Cadillac, Injuries and Special Populations.
 Suosittelemme harjoittelun aloittamista 3-5 yksityistunnin (à 60 min.) sarjalla, jolloin ensimmäinen tapaamiskerta aloitetaan kokonaisvaltaisella kehonkartoituksella.

Tämän jälkeen voit jatkaa harjoittelua ohjaajasi suosituksen mukaisesti joko yksityisesti tai ryhmissämme. Tarjous: starttipaketti 3 krt yksityistunti 60'  220€. Tiedustelut sähköpostilla.

info@pilatesespoo.fi Reformer-laiteharjoittelu

STOTT PILATES®

Menetelmässä yhdistyvät kehon toiminnallisuuteen liittyvä uusin tieto ja Pilates-harjoittelun periaatteet. Harjoittelun tulokset tuntuvat ja näkyvät jo muutaman harjoituskerran jälkeen.

Lue lisää »