Yksityistunnit


Yksityistunnit (kesto 60 min.)

Yksityistunnilla saat mahdollisuuden tutustua pilatekseen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ohjaaja arvioi sinun tarpeesi ja tavoitteesi ja tutustut myös pilateksen perusperiaatteisiin.

Yksityistunnilla kartoitamme kehosi ja ryhtisi heikkoudet ja pystymme näin suosittelemaan jatkoharjoitteluun soveltuvaa tuntia. Säännölliseen harjoitteluusi voi kuulua sekä matto- että laiteharjoittelua studiollamme..

Tunnit kahdelle/kolmelle (kesto 60 min)

Haluaisitko harjoitella pilatesta yhdessä puolisosi tai ystäviesi kanssa? Tunnit kahdelle tai kolmelle saattavat olla oikea tapa aloittaa harjoittelu. Pienryhmässä työskentelette yksityisemmässä ilmapiirissä ja saatte henkilökohtaisempaa ohjausta kuin ryhmätunneilla.


 Suosittelemme harjoittelun aloittamista 3-5 yksityistunnin (à 60 min.) sarjalla, jolloin ensimmäinen tapaamiskerta aloitetaan kokonaisvaltaisella kehonkartoituksella.

Tämän jälkeen voit jatkaa harjoittelua ohjaajasi suosituksen mukaisesti joko yksityisesti tai ryhmissämme. Tarjous: starttipaketti 3 krt yksityistunti 60'  220€. Tiedustelut sähköpostilla.

info@pilatesespoo.fi Reformer-laiteharjoittelu

STOTT PILATES®

Menetelmässä yhdistyvät kehon toiminnallisuuteen liittyvä uusin tieto ja Pilates-harjoittelun periaatteet. Harjoittelun tulokset tuntuvat ja näkyvät jo muutaman harjoituskerran jälkeen.

Lue lisää »